M: Tori Amos - Bouncing Off Clouds

Äidin kans käytiin tänään vuokraan 7 leffaa sateen kunniaks ku se oli kolmen jälkeen saanu revittyä ittensä sängystä limsapullonsa kans ylös. Vaikka aamulla saiki herätä unelta tuoksuvan kullan kainalosta, ei se saa niistä elokuvista huokuvaa ikävää häivytettyä. Kaikkein inhottavinta on katsoa, kun joku menettää neitsyytensä/poikuutensa jollekulle ja hymyilee sen jälkeen silmissään sellanen katse, josta näkee, että maailma se ei sittenkään ollu tässä, vaikka sitä oli saanu oottaa (vaikkapa) sen 17 vuotta elämästäsä. Tuntuu melkeen siltä, kun joku ois vieny mun kokemuksen ja ottanu itelleen vaikka eihän toisen mielikuvia voi mennä, ottaa ja riistää - varastaa.


Äidin kaverin naapurissa asuva homopari on muuttanu sen käsitystä niistä ihmisistä, jollanen sen tytärkin taitaa puoliks olla. Nykyään sillä on lesbokaveri ja se käy homokampaajalla. Helpotus tai ei, mä huokasin silti suht helpottuneena sen entiselle ennakkoluulosuudelle. Bisset ei kuulema vielä kuulu sen tuttavapiiriin - but
you'll never know, that i can say again.

Ku Sami mut aamul ajo kotii, vieres ajanees autos istu takapenkil sellane joku 3-vutoias poika jonka lippis ja silmät vilahteli aina sieltä takaikkunasta sen ajan, ku ne oli meiän vieres liikennevalois. Se oli kamalan huvittavan näköstä; mä voin kuvitella, kuin se pikkupoika ois saattanu miettiä, et: "Mitä tollanen tyttö tekee sen kyydissä ja mitä hienoa siinä on?! Ei kai noin voi olla kova jätkä tai varsinkaan mikään prätkähiiri!!"